Reserver teambuilding

På Megazone Ulsrud finner du byens beste og morsomste tilbud når firmaet skal løsne slipset og bli bedre kjent. Og hva er vel bedre enn å høyne aktivitetsnivået og la ledelse og ansatte «mingle» mens de konkurrerer om ære og oppmerksomhet?

Firmafest med laserspill er en populær arrangementsform for julebord, eventer, teambuilding og- nettopp – firmafester!

Konkurransemomentet er på topp i firmafest med laserspill og et supert grunnlag for teambuilding. Perfekt for 10 eller flere deltagere.Vi garanterer god stemning på hele firmafesten.

Megazone har alle rettigheter – vi serverer det dere ønsker.

Firmafest med laserspill på Megazone Ulsrud får du først på deg en vest, deretter får du stukket en laserpistol i hånden. Sammen med laget ditt kan du så gjøre deg klar til å entre labyrinten, der det pumper musikk, røyken flyter og lysblinkene blander seg med laserstrålene. Nå gjelder det å være både rask og smart, og helst spille sammen med dem du har på lag. Legg opp en taktikk der dere støtter og dekker hverandre – det er viktig at dere kjemper som det laget dere faktisk er.

Noen enkle detaljer:

  • Laservesten har 5 treffpunkt som registrerer treff av laserstråler. De registrerte treffene gir deltakerne individuell score etter endt spill.
  • Firmafest med laserspill foregår i en stor labyrint med høy interaktivitet og mange effekter, både lys, lyd og røyk.
  • Det er om å gjøre å treffe ”fiendens” vester med laserstråler for å samle poeng.
  • Etter laserspillets slutt får man resultatene, både for laget og individuelt.
  • Laserspill hos Megazone Ulsrud er verken farlig eller vanskelig. Alle pistolene er godkjent av Statens Strålevern for nettopp laserspill.

1. Velg antall deltakere

2. Velg dato

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

4. Valgfrie tillegg