Utdrikningslag / Voksengrupper

På Megazone har vi både lang erfaring med å arrangere utdrikningslag, aktiviteter som er nærmest skreddersydde for utdrikningslag, samt alle rettigheter. Ellers ville det kanskje ikke vært utdrikningslag…?

Utdrikningslag på Megazone er så mye

Laserspill, Innendørs paintball. Og Megazone GladiatorZ; en egen etasje som rommer hele fire aktiviteter. Etasjen er spesielt tilpasset arrangement for voksne med eget bar-rom og alle rettigheter. Lokalene har moderne design som løfter utdrikningslaget til et nivå vi er stolte av.

Utdrikningslag er morsommere når det skjer noe!

Action. Adrenalin. Kreativitet på tross av stålkontroll på væskebalansen. Gå for den mer krigerske varianten med laserspill eller innendørs paintball. Da setter du adrenalin-produksjonen på en skikkelig syretest; sjekk ut hvem som klarer lagoppgavene best gjennom røyk, høy musikk og blinkende lys i labyrinten? Eller del gjengen i to lag og sjekk ut hvem som er raskest gjennom den todelte, oppblåsbare hinderløypa. Gå videre til den utrolig festlige sumo-brytingen; når man får på seg den enorme drakten, blir verden ny og merkelig… For å teste balanse og koordinasjon i utdrikningslag, anbefaler vi Q-tip fight – deltagerne står på hver sin forhøyning med noe som ser ut som  en forvokst Q-tip i hendene. Oppgave: Få motstanderen ned fra hans eller hennes forhøyning ved hjelp av myke dytt og slag. Og ikke minst blir det moro når man setter seg opp to og to på de synkrone rodeo-oksene og skal forsøke å holde seg fast lengst mulig! For at alle skal få med seg hvordan akkurat den seansen var, filmes hele rodeo-evemenentet – og dere får med en DVD som bevis. Den er naturligvis både hysterisk morsom og innbakt i prisen.