Utendørs paintball på Hellerudsletta

Paintballparken ligger på Hellerudsletta som ligger like ved E6 på vei nordover mot Gardermoen. Der du tar av til Hvam og Kjeller. Kun 15 min utenfor Oslo sentrum. Perfekt aktivitet for utdrikningslag, vennegjenger og bedrifter. Vi har flere ganger hørt at vi er Oslos råeste og rimligste av de som har spilt mye, dette burde dere teste ut!

Det beste med Paintball er at det er en lek for alle uansett kjønn eller alder (spillerne må ha fylt 15 år og ha skriftlig tillatelse fra foresatte frem til fylte 18 år). Spillene kan legges opp slik at alle får spilt like mye, og har like store sjanser uansett type markør (våpen), erfaring og fysiske begrensninger. Paintball er – når visse enkle og grunnleggende sikkerhetsregler følges – svært sikkert. Skader forekommer uhyre sjelden. I konkurranser av den “profesjonelle” typen settes det naturlig nok svært strenge krav til instruktører/dommere.

En av de vanligste spillscenarioene er å dele inn i 2 lag. Det laget som vinner er det som først skyter ut alle på det motsatte laget. Et treff uansett hvor på kroppen eller markøren (våpenet) setter motstanderen ut av spill. Når et lag har vunnet starter man på nytt, med nye muligheter og sjanser. Det kan være bra å spille med flere liv for å øke spill-lengden for alle. “Capture the flag” er også et kjent spill-scenario det kan være morsomt å teste ut!

Paintball egner seg meget godt som en miljøskaper, ved kickoff eller på aktivitetsdag med kunder og/eller ansatte. Teamwork er svært viktig, og gruppen får anledning til å teste sin evne til samarbeid og ta raske beslutninger i stressende situasjoner. I utlandet, bl.a. England, blir paintball faktisk benyttet regelmessig i forbindelse med lederutviklingskurs. Selvfølgelig også et must på alle utdrikningslag.

Elementært utstyr som du trenger for å spille er:
Markør (våpen) med magasin og luftflaske, maske som beskytter ansikt, ører og hals, passende klær (engangsdresser kan kjøpes i Paintballparken).

Alt av utstyr får dere selvfølgelig av oss.

En time før oppsatt tid kan dere ringe vår paintball.tlf om dere må gi oss beskjed om noe, evt få hjelp til å finne frem: 483 13 752

 • Skogsbane på 4000m²
 • Nesten alltid godt vær. Det er ikke noe problem å spille i regn, snø eller tåke 🙂
 • Fellesområde med direkte innsyn til banen
 • Ekte paintball
 • Banen er laget for mange forskjellige skuddvekslinger
 • Banen er perfekt for små og store grupper (10 – 100 pers)

Det beste med Paintball er at det er en lek for alle uansett kjønn eller alder (må ha fylt 15 år og ha skriftlig tillatelse på lapp/sms fra foresatte frem til fylte 18 år). Spillene kan legges opp slik at alle får spilt like mye, og har like store sjanser uansett markør- type, erfaring og fysiske begrensninger. Paintball er – når visse enkle og grunnleggende sikkerhetsregler følges – svært sikkert. Skader forekommer uhyre sjelden. I arrangementer av denne typen, settes det naturlig nok svært strenge krav til instruktører/dommere.

En av den vanligste spilletscenarioet er å dele inn i 2 lag. Det laget som vinner er det som først skyter ut alle på det motsatte laget. Et treff uansett hvor på kroppen eller markøren (våpenet) setter motsanderen ut av spill. Når et lag har vunnet starter man på nytt og med nye muligheter og sjanser. Det kan være bra å spille med flere liv for å øke spill lengden for alle.

Vi stiller med 1 mann som tar med alt utstyr, vi instruerer og hjelper dere mens dere spiller.
Man må være minst 10 pers ( evt betale for 10 personer )
Pakke 1: (10 – 19 deltakere) kr 450.- pr pers
 • Markør, luftflaske/Co2, magasin, maske, 500 paintballer
 • Gruppen spiller alene på banen i 1,5 timer
 • Tillegg for evt drakt kr 30.- pr stk
Pakke 2: (10 – 19 deltakere) kr 620.-pr pers
 • Markør, luftflaske/Co2, magasin, maske, 1000 paintballer
 • Gruppen spiller alene på banen i 1,5 timer
 • Tillegg for evt drakt kr 30.- pr stk
Pakke 3: (20+ deltakere) kr 420.- pr pers.
 • Markør, luftflaske/Co2, magasin, maske, 500 paintballer
 • Gruppen spiller alene på banen i 1,5 timer
 • Tillegg for evt drakt kr 30.- pr stk
Pakke 4: (20+ deltakere) kr 590.- pr pers
 • Markør, luftflaske/Co2, magasin, maske, 1000 paintballer
 • Gruppen spiller alene på banen i 1,5 timer
 • Tillegg for evt drakt kr 30.- pr stk
Alle pakker: Ytterligere 500 paintballer kan kjøpes for kr 300.-

Slik finner du frem til Exporama Senteret

Med bil: Exporama Senteret ligger på Hellerudsletta langs RV22 mellom Hvam og Gjelleråsen. Veien til Hellerudsletta er skiltet fra E6 ved Olavsgaard Hotel og langs RV4 fra Gjelleråsen. Kjøretid ca 20min fra Oslo sentrum.

Kjør til den nedre grusparkeringsplassen og parker der.

Gratis parkering ved hytteparken. 

NB! Kjører man inn på Exporama sitt område (gjennom porten) blir man tauet bort!

Taxi lokalt: Tlf. 09 080/ 22 21 18 71
For opplysninger vedrørende buss/togtider, sjekk ruter.no. 

 

Kjør (eller gå) inn Kragerudveien på høyre side av Trondheimsveien E22. På Kragerudveien ta ikke første avkjøring til venstre da dere ender ved Exporamasenteret (stor rød hall). Ta andre avkjørsel til venstre inn mot hyttefeltet og parker på den store grusplassen.

Gå deretter inn porten til hyttefeltet og gå første grusvei opp til høyre mot to hytter. Følg grusveien mellom hyttene og inn i “skogen”, der dere vil finne paintballparken vår.

Vi sees! 

PAINTBALL TLF: 483 13 752