Paintball utleie

Paintball utleie

Megazone har Oslos beste og billigste paintball utleie.

Kanskje har du litt erfaring med paintball, og kanskje har du et område som egner seg for slike aktiviteter? Da er paintball utleie tingen for deg! Paintball er en lek som dessuten har blitt en idrett, med landslag, seriespill og NM. Noen ser på paintball som en slags “cowboy og indianer”-lek – men sannheten er at det er ulidelig spennende, taktisk krevende og krever både god kondisjon og at du kan holde nervene under kontroll når du spiller det.

Det er påkrevet at man bruker sikkerhetsutstyr når man spiller paintball. Sikkerhetsutstyret består av en hjelm med øyevisir eller plass til beskyttelsesbriller. Vi anbefaler sterkt at man alltid bruker hjelm som også dekker ørene. Ut over dette er det opp til den enkelte om man vil spille paintball med hansker, halsbedekning, knebeskyttere og hel drakt. Tilbudet i vår paintball utleie omfatter også drakter som holder deres egne klær rene. Hvis ikke, bør man i alle fall sørge for at man har på seg klær som tåler å bli møkkkete – både av jord/søle og av maling…

Benytter du paintball utleie hos oss i Megazone, får du ikke bare det du  trenger av våpen, hjelmer, skudd og eventuelt drakter. I tillegg sørger vi for at du får solid opplæring i det rent tekniske; hvordan fungerer våpenet, hvordan lader man, hvordan bytter man CO2-tank, f.eks. Som en naturlig del av paintball utleie, gjennomgår vi også sikkerhetsreglene – disse må overholdes, bryter noen disse reglene kan de utsette både seg selv og andre for fare. Vi diskuterer også gjerne hvilke sanksjoner opptreden utenfor reglementet kan og bør få. Til slutt kan vi gi deg tips om tekniske og taktiske knep som kan være nyttige i selve paintball-spillet.

Paintball utleie – vi har utstyret – du har stedet!