Om Megazone Oslo

Megazone ble startet 21.05.1993 og var da det første laserspillstedet i Norden.

Siden den gang har Megazone hatt ca 1.700.000 besøkende – og øker fremdeles.

Kundene våre består av alle som vil ha det gøy og samtidig oppleve noe ekstra.
Megazone vil alltid være først – eller i det minste tidlig – ute med nye og grensesprengende aktiviteter. Siden starten med laserspill i egen labyrint, har Megazone økt på med innendørs paintball, paintballutleie, Paintballparken på hele 4.000 kvm, samt det siste tillegget; en hel etasje med Megazone GladiatorZ. Denne etasjen er satt av til fire engasjerende konkurranseformer – dobbel rodeo med identiske, mekaniske okser, 18 meter oppblåsbar hinderløype med to like baner, sumobryting med drakter som passer alle fra seks år og oppover, samt Q-tip-fight. Som egentlig bør sees eller oppleves…

Bak etableringen av Megazone i Oslo lå det en tanke om at selv en storby med alle sine tilbud trenger et sted der unge som gamle skal kunne utfordre seg selv og vennene sine. Et sted der de kan få oppleve at adrenalinet flommer, at egen kraft er bra, men at samarbeide gjør deg enda bedre, og at det faktisk er fantastisk moro å ta en utfordring – uansett hvor gammel du er. Etter den siste utbyggingen er Megazone blitt et slikt sted. Men vær viss på at vi som står bak Megazone fortsatt er våkent på utkikk etter nye utfordringer som du – og vennene dine – skal få å bryne dere på.

Megazone ligger i Møllergata 24 i Oslo.

Tlf: 22 98 85 50

Møllergata er enveiskjørt mot sentrum, så det letteste er å kjøre Hausmannsgate og så inn Møllergata til nr 24. Parkering er på P-plassen på andre siden av Møllergata, og etter kl 13.00 på hverdager langs fortauet utenfor Megazone.

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 14.00 – 22.00
Lørdag: 11.00 – 23.00
Søndag: 12.00 – 21.00