Firmafest på Megazone – en kjempeidé!

På Megazone finner du byens beste og morsomste tilbud når firmaet skal løsne slipset og bli bedre kjent. Og hva er vel bedre enn å høyne aktivitetsnivået og la ledelse og ansatte “mingle” mens de konkurrerer om ære og oppmerksomhet? Her får du litt om hver enkelt aktivitet – for ytterligere informasjon, klikk deg videre på ikonene. I tillegg til enkeltaktivitetene har vi også satt sammen aktivitetspakker som passer ekstra godt for firmafester – sjekk dem ut ved siden av denne teksten.

Innendørs paintball

Innendørs paintball spilles i labyrinten i Megazone. For å skape ekstra mye action, fylles det på med musikk og røyk mens dere spiller, det er med på å heve adrenalin-nivået og gjøre jobben vanskeligere for alle. Å spille innendørs paintball i labyrinten er nesten som å prøve å erobre et bygg i “urban combat”.

Paintball utleie

Kanskje har du litt erfaring med paintball, og kanskje har du et område som egner seg for slike aktiviteter? Da er paintball utleie tingen for deg! Benytter du paintball utleie hos oss i Megazone, får du ikke bare det du  trenger av våpen, hjelmer, skudd og eventuelt drakter. I tillegg sørger vi for at du får solid opplæring i det rent tekniske; hvordan fungerer våpenet, hvordan lader man, hvordan bytter man CO2-tank, f.eks.

Paintballparken

Paintballparken liger like ved Hellerudsletta – og Hellerud ligger like ved E6 på vei nordover mot Gardermoen, der du tar av til Hvam og Kjeller. Nøyaktig veibeskrivelse finner du på nettsiden til paintballparken. Det beste med paintball er at det er en lek for alle uansett kjønn eller alder. Spillene kan legges opp slik at alle får spilt like mye, og har like store sjanser uansett type markør (våpen), erfaring og fysiske begrensninger.

Laserspill

Når du skal spille Laserspill på Megazone får du først på deg en vest, deretter får du stukket en laserpistol i hånden. Sammen med laget ditt kan du entre labyrinten, der det pumper musikk, røyken flyter og lysblinkene blander seg med laserstrålene. Nå gjelder det å være både rask og smart, og helst spille sammen med dem du har på lag. Legg opp en taktikk der dere støtter og dekker hverandre

Megazone GladiatorZ

Megazone GladiatorZ er en egen etasje med fire aktiviteter. Etasjen er spesielt tilpasset firmafest med møterom og alle rettigheter. Lokalene har moderne design som løfter firmafesten til et nivå vi er stolte av. Her vil dere få mye teambuilding og gøy for pengene.

Dobbel rodeo-okse: To mekaniske okser er koblet sammen så de blir styrt av samme kontroll. To personer rir hver sin okse, den som sitter lengst får poeng til laget.

Hinderløype: To lag løper mot hverandre i en stafett. Prøv å ta deg gjennom løypa fortere enn motstanderen for å vinne. Man faller mye – og mykt – på vei gjennom løypa.

Firmafest med Sumobryting: Sumodraktene passer både store og små (tre størrelser). Denne aktivitete skaper mest latter på en kveld ute med firmaet. Det oppstår nemlig svært så mange rare bevegelser når kroppen plutselig blir dobbelt så stor.

Q-tips duell: To deltakere står på hvert sitt opphøyde område og skal forsøke å dytte hverandre ned med et par overdimensjonerte Q-tips. Vanskelig kamp om begge har god balanse. Men det er det ikke alle som har på firmafest…