Barnebursdager

Bursdag på Megazone er et av de mest populære tilbudene på hele Østlandet for de som fyller år. Blandingen av ulike tilbud og perfekt organisering basert på lang erfaring, gjør det naturlig for flere og flere å legge bursdagen til Megazone. Bursdagspakkene våre gjelder for barn i alderen seks til 16 år. Jubilanten kan velge mellom flere pakker, med laserspill, med innendørs paintball og med alle de morsomme aktivitetene i Megazone Gladiatorz.

Bursdag med laserspill skaper en spennende og hyggelig stemning – det perfekte utgangspunktet for et vellykket bursdagselskap.

Laserspillet er helt ufarlig og har derfor ingen aldersgrense. Alle laserpistolene er godkjent for sitt bruk av av Statens Strålevern. Laserspill er gøy for alle, og vi arrangerer like mange bursdager for jenter som for gutter. Brus leveres fra Pepsi. Vi serverer ferske, store, nylagde og velsmakende pizzaer til bursdagsselskapet. Bursdagsbarnet får dessuten en egen T-skjorte og klippekort med fem spill.

Velger du heller innendørs paintball, begrenser det alderen på deltagerne, siden laveste alder på dette spillet er 13 år (med tillatelse fra foresatte). Men at innendørs paintball er moro – det har ikke noe med alder å gjøre! Innendørs paintball spilles i labyrinten i Megazone. Labyrinten er bygget for å kunne brukes både til Indoor paintball og Laserspill. For å skape ekstra mye action, fylles det på med musikk og røyk mens dere spiller, det er med på å heve adrenalin-nivået og gjøre jobben vanskeligere for alle. Å spille Indoor Paintball i labyrinten er nesten som å prøve å erobre et bygg i «urban combat». Ved å legge opp taktikken på forhånd, kan dere dekke hverandre underveis i labyrinten, støtte hverandre og oppnå flere treff ved å samarbeide.

Faller valget på en bursdag i Megazone GladiatorZ, betyr det mange aktivitetsmuligheter:
Norges første doble rodeo-okse; to deltagere setter seg opp, og oksene beveger seg helt likt. Første som faller av, taper.
Sumobryting med stoooore drakter som gjør ALT vanskelig.
Dobbel hinderløype der to lag eller personer kjemper mot hverandre.
Q-tip-fight der det gjelder å få motstanderen ned fra en forhøyning – ved hjelp av forvokste Q-tips!