Utdrikningslag Paintball Utleie

Utdrikningslag Paintball Utleie er perfekt hvis dere har et eget område for festen.

  • Lyst til å ha litt mere action på programmet?
  • Skyte på blink – eller kanskje rett og slett på hverandre?

Paintball er en lek som dessuten har blitt en idrett, med landslag, seriespill og NM. Noen ser på paintball som en slags «cowboy og indianer»-lek – men sannheten er at det er ulidelig spennende, taktisk krevende og krever både god kondisjon og at du kan holde nervene under kontroll når du spiller det.

Det er påkrevet at man bruker sikkerhetsutstyr når man spiller paintball. Naturligvis inneholder tilbudet Utdrikningslag Paintball Utleie slikt utstyr, som består av en hjelm med øyevisir og som i tillegg dekker ørene. Ut over dette er det opp til den enkelte om man vil spille paintball med hansker, halsbedekning, knebeskyttere og hel drakt. Tilbudet i vår Utdrikningslag Paintball Utleie omfatter også paintball-drakter som holder deres egne klær rene. Hvis ikke, bør man i alle fall sørge for at man har på seg klær som tåler å bli møkkkete – både av jord/søle og av paintball-maling…

Benytter du Utdrikningslag Paintball Uleie hos oss i Megazone, får du ikke bare det du trenger av våpen, hjelmer, skudd og eventuelt drakter. I tillegg sørger vi for at du får solid opplæring i det rent tekniske; hvordan fungerer våpenet, hvordan lader man, hvordan bytter man CO2-tank, f.eks. Som en naturlig del av Utdrikningslag Paintball Utleie, gjennomgår vi også sikkerhetsreglene – disse må overholdes, bryter noen disse reglene kan de utsette både seg selv og andre for fare. Til slutt kan vi gi deg tips om tekniske og taktiske knep som kan være nyttige i selve paintball-spillet.

Vi bruker Tippmann 98 Custom semiautomatiske våpen og har høy kvalitet på ballene til spillet.

  • Perfekt for litt action og moro
  • Mange spillvarianter, bare å spørre om råd og forslag
  • Fortjener noen litt ekstra oppmerksomhet – hva med en kaninjakt? Vi har kanindrakter…
  • Garantert Oslos billigste priser

 

1. Velg antall deltakere

2. Velg dato

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

4. Valgfrie tillegg

2 for 1
Ingen premie..
LG 65' UHD Smart TV
Ingen premie..
Gavekort 5 spill
Ingen premie..
50% - Operation Mindfall
Ingen premie..
Playstation 4 PRO
Ingen premie..
Gratis Operation Mindfall
Ingen premie...
Årets råeste påskekonkurranse!
Reglene er enkle! Spinn hjulet, se om du vinner en av årets råeste påskepremier.... I premiepotten finner du en LG 65' UHD Smart TV, Playstation, gratispill på laser/paintball og Operation Mindfall! LYKKE TIL!
For å delta i konkurransen godtar du å motta informasjon om hva som skjer på senteret en sjelden gang (3-4 ganger i året). Megazone skal snart bygges om, vi tror du vil sette pris på å holde deg oppdatert på alt det nye som skjer på senteret. Det er kun gyldige e-poster som kan vinne, da du må kunne fremvise e-posten for å motta premien.