Utdrikningslag med utendørs paintball i Paintballparken

Gjør klar for action med god gammeldags paintballspilling – velkommen til Utdrikningslag Paintballparken!

Ingenting er bedre enn å kjenne adrenalinet bruse når du har en motspiller i siktet og fyrer av en serie med kuler!
Nyt spenningen og rushet med gjengen på Paintballparken; vår utendørs paintballbane ved Exporamasenteret på Hellerudsletta.

Legg opp taktikken med laget og gjør dere klare for å komme frem på banen og erobre området.
Pulsen øker mens dere gjør dere klare og venter på startsignalet.

Utdrikningslag Paintballparken er garantert suksess!

Våre instruktører hjelper dere med opplæring og gjør dere klare for en opplevelse dere prater om lenge. Og hvem kan unngå å flire når kanindrakten trekkes frem ;0)

Spillene kan legges opp slik at alle får spilt like mye, og har like store sjanser uansett type markør (våpen), erfaring og fysiske begrensninger. Paintball er – når visse enkle og grunnleggende sikkerhetsregler følges – svært sikkert.

Det vanligste spilletscenarioet er å dele inn i to lag. Det laget som vinner er det som først skyter ut alle på det motsatte laget. Et treff uansett hvor på kroppen eller markøren (våpenet) setter motstanderen ut av spill. Når et lag har vunnet starter man på nytt, med nye muligheter og sjanser. Det kan være bra å spille med flere liv for å øke spill-lengden for alle.
Enkel gjennomføring – mye moro!

Utdrikningslag Paintballparken kan legges opp slik at alle får spilt like mye, og har like store sjanser uansett type markør (våpen), erfaring og fysiske begrensninger. Paintball er – når visse enkle og grunnleggende sikkerhetsregler følges – svært sikkert.

Det vanligste spilletscenarioet er å dele inn i 2 lag. Det laget som vinner er det som først skyter ut alle på det motsatte laget. Et treff uansett hvor på kroppen eller markøren (våpenet) setter motstanderen ut av spill. Når et lag har vunnet starter man på nytt, med nye muligheter og sjanser. Det kan være bra å spille med flere liv for å øke spill-lengden for alle.

Utdrikningslag Paintballparken byr på muligheten til å «skyte ut» bruden/brudgommen. Paintball er uansett en av de mest spennende tingene man kan gjøre, med garantert action og høyt adrenalin-nivå. Det er lett å spille, slik at alle kan delta, og det er masse morro for pengene.

Elementært utstyr som du trenger for Utdrikningslag Paintballparken er:
Markør med magasin og luftflaske, maske som beskytter ansikt, ører og hals, passende klær (kjeledesser kan leies i paintballparken).
Dette er Utdrikningslag Paintballparken:

  • Skogsbane på 4.000 kvm
  • Alltid godt vær – ikke noe problem å spille i regn/snø/tåke
  • Fellesområder med direkte innsyn til banen
  • Masse variasjoner på spill og gjennomføringer
  • Stor kapasitet og perfekt for små og store utdrikkingslag (10-50 pers)
  • Full opplæring av kvalifisert personale
  • Perfekt for en kaninjakt – som oftest er kaninen hovedpersonen i kanindrakt …
  • Skjenkebevilling, alle rettigheter

Vi har minsteantall på 10 personer. Om man er 8 stk kan man fortsatt spille, men man må betale for minimum 10 stk. Booking minst fem dager i forveien – ved andre henvendelser: ring 22 98 85 50 eller mail post@megazone.no

1. Velg antall deltakere

2. Velg dato

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

4. Valgfrie tillegg