Megazone GladiatorZ

Samme sted, samme inngang, samme gode kvalitet på gjennomføring av firmafester, bursdagsselskaper og utdrikningslag.

Megazone GladiatorZ fyller en egen etasje, moderne designet, rett og slett lekre lokaler med alle rettigheter. Aktivitetene i Megazone GladiatorZ er tilpasset grupper som vil kose seg i fine omgivelser med høy stemning og godt drikke. Passer godt for en innholdsrik firmafest, utdrikningslag eller bursdag.

Vi har etter hvert erfaring med flere ulike grupperinger i GladiatorZ; firmafester, private grupper og bursdager – og tilbakemeldingene fra samtlige er meget positive.

Dobbel rodeo

Hos GladiatorZ finner du Norges første doble rodeo-okse. To mekaniske rodeo-okser er koblet sammen og står ved siden av hverandre. Koblingen fungerer slik at begge oksene gjør identiske bevegelser, samtidig.
Poenget er at man skal forsøke å ri sin rodeo-okse lenger enn konkurrenten – og siden begge oksene beveger seg likt, blir det jo en rettferdig konkurranse, også.
Hele rodeo-seansen blir filmet på video. Uten ekstra kostnad får alle grupper hver sin DVD med opptak av alle rytterne mens de gjør sitt beste for å holde seg på hver sin okse. I ettertid er dette en latterbombe av dimensjoner – de færreste deltagerne er nemlig helt proffe på okseridning. Og at det er en fordel at man lander bløtt, viser absolutt alle DVD-ene!

18 meter Hinderløype

Hinderløypa hos GladiatorZ er opplåsbar og utformet med to like baner for en stafett med to lag som kjemper mot hverandre i hvert heat. Er dere færre, går det fint å kjempe én mot én.
Ta dere frem så fort dere kan – her skal dere takle bl.a. klatring, slalom, over, under og gjennom hndrene.
Hinderløype er fantastisk morsomt og får til de grader frem konkurranseinstinktet i alle i aldre fra seks til 60. Alle klarer hindrene (i forskjellig hastighet), gjerne med litt hjelp fra lagkameratene. Og nettopp samarbeid er noe av poenget med hinderløypene – alle har vi våre sterke og svake sider. De som er sterke på noe, hjelper de som ikke har de samme ferdighetene – og det snur seg fort i løpet av løypa.

Sumobryting

Som første “kamparrangør” har GladiatorZ sumodrakter i tre forskjellige størrelser. Det betyr at absolutt alle kan prøve seg i denne versjonen av den stolte japanske nasjonalidretten.
Konkurransen foregår på en sumobane og går rett og slett ut på å velte motstanderen. Men det høres enklere ut enn det faktisk er; når man har på seg en sumodrakt beveger man seg på en spesiell måte. For å si det mildt.
Vi garanterer høy stemning og mye latter. I tillegg er det beinhard konkurranse. Derfor er det godt at det så å si er umulig å skade seg, når man har de store, myke draktene på seg.

Q- tip fight

Kanskje den mest engasjerende kampen hos GladiatorZ. To personer står på hvert sitt runde, forhøyde område. I hendene har de noe som ser ut som en kjempestor Q-tip. Konkurransen går ut på å forsøke å få den andre utøveren til å miste balansen og tråkke ned eller falle ned fra sitt område, ved å bruke “Q-tip’en” på en kreativ og slående måte. Her blir det ihvertfall heiarop – det vet vi!
De beste kampene er naturligvis de som går mellom to personer på ca. samme størrelse, slik det er f.eks. i boksing og bryting.

Megazone GladiatorZ er et gjennomarbeidet og kvalitetsfylt tilbud til både firmaer og private grupper.

 

1. Velg antall deltakere

2. Velg dato

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

4. Valgfrie tillegg