Innendørs paintball

Innendørs paintball spilles i labyrinten på Megazone. Labyrinten er bygget for å kunne brukes både til Indoor paintball og Laserspill. For å skape ekstra mye action, spilles det musikk og fylles opp med røyk mens dere spiller, det er med på å heve adrenalin-nivået og gjøre jobben vanskeligere for alle. Å spille Indoor Paintball i labyrinten er nesten som å prøve å erobre et bygg i “urban combat”. Ved å legge opp taktikken på forhånd, kan dere dekke hverandre underveis i labyrinten, støtte hverandre og oppnå flere treff ved å samarbeide.

I forhold til tradisjonell paintball er dette mer adrenalin på kortere tid (en mer intens opplevelse). Man kan spille inntil 16 personer per Indoor paintball-spill. Som ellers når det gjelder paintball-spill, er det 18 års aldergrense. (13 års grense med skriftlig tillatelse fra foresatte. Ta med lapp underskrevet av foreldre. Ved kontroll, ringer vi foreldrene)

Indoor Paintball spilles med selvlysende gummikuler i stdet for væskefylte plastballer. Det betyr mindre søl og mindre klesvask. Siden kulene kan brukes om og om igjen, er det heller ikke noen begrensning på antall skudd per spill – fyll opp og kast deg ut i det!

1. Velg antall deltakere

2. Velg dato

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

4. Valgfrie tillegg