Innendørs paintball

Innendørs paintball spilles i labyrinten i Megazone. Labyrinten er bygget for å kunne brukes både til Indoor paintball og Laserspill. For å skape ekstra mye action, fylles det på med musikk og røyk mens dere spiller, det er med på å heve adrenalin-nivået og gjøre jobben vanskeligere for alle. Å spille Indoor Paintball i labyrinten er nesten som å prøve å erobre et bygg i “urban combat”. Ved å legge opp taktikken på forhånd, kan dere dekke hverandre underveis i labyrinten, støtte hverandre og oppnå flere treff ved å samarbeide.

I forhold til tradisjonell paintball er dette mer adrenalin på kortere tid (en mer intens opplevelse). Man kan spille inntil 14 personer per Indoor paintball-spill. Som ellers når det gjelder paintball-spill, er det 18 års aldergrense. (13 års grense med skriftlig tillatelse fra foresatte.)

Indoor Paintball spilles med selvlysende gummikuler i stdet for væskefylte plastballer. Det betyr mindre søl og mindre klesvask. Siden kulene kan brukes om og om igjen, er det heller ikke noen begrensning på antall skudd per spill – fyll opp og kast deg ut i det!

1. Velg antall deltakere

2. Velg dato

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

4. Valgfrie tillegg

2 for 1
Ingen premie..
LG 65' UHD Smart TV
Ingen premie..
Gavekort 5 spill
Ingen premie..
50% - Operation Mindfall
Ingen premie..
Playstation 4 PRO
Ingen premie..
Gratis Operation Mindfall
Ingen premie...
Årets råeste påskekonkurranse!
Reglene er enkle! Spinn hjulet, se om du vinner en av årets råeste påskepremier.... I premiepotten finner du en LG 65' UHD Smart TV, Playstation, gratispill på laser/paintball og Operation Mindfall! LYKKE TIL!
For å delta i konkurransen godtar du å motta informasjon om hva som skjer på senteret en sjelden gang (3-4 ganger i året). Megazone skal snart bygges om, vi tror du vil sette pris på å holde deg oppdatert på alt det nye som skjer på senteret. Det er kun gyldige e-poster som kan vinne, da du må kunne fremvise e-posten for å motta premien.