Firmafest med GladiatorZ

Megazone GladiatorZ er en egen etasje med fire aktiviteter. Etasjen er spesielt tilpasset firmafest med møterom og alle rettigheter. Lokalene har moderne design som løfter firmafesten til et nivå vi er stolte av. Her vil dere få mye teambuilding og gøy for pengene.

Firmafest på Norges første doble rodeo-okse: To mekaniske okser er koblet sammen så de blir styrt av samme kontroll. To personer rir hver sin okse, den som sitter lengst får poeng til laget. Alle som rir oksene blir filmet og gruppen får med en DVD med alle fall og yiiiihaaaaa-rop. Det er naturligvis ekstra gøy å ha film av alle “cowboyene” i ettertid – kanskje spesielt de som ikke har noe spesielt cowboy-gen…?

18 meter oppblåsbar hinderløype: Ta med de ansatte hit, og vi garanterer en vellykket firmafest. I vår hinderløype må dere over, under, rundt og gjennom. To lag løper mot hverandre i en stafett. Prøv å ta deg gjennom løypa fortere enn motstanderen for å vinne. Firmafest i hinderløypa på Megazone skaper høy konkurransestemning og mye latter. Man faller mye – og mykt – på vei gjennom løypa.

Firmafest med Sumobryting: Bli deres egen humørfylte underholdning på firmafesten. Sumodraktene passer både store og små (tre størrelser). Dette er den aktiviteten som skaper mest latter på en kveld ute med firmaet. Det oppstår nemlig svært så mange rare bevegelser når kroppen plutselig blir dobbelt så stor. Konkurransen går enkelt nok ut på å velte konkurrenten over ende.

Q-tips duell: To deltakere står på hvert sitt opphøyde område og skal forsøke å dytte hverandre ned med et par overdimensjonerte Q-tips. Det blir en vanskelig kamp om begge har god balanse. Men det er det ikke alle som har på firmafest …

 

1. Velg antall deltakere

2. Velg dato

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

4. Valgfrie tillegg