MEGAZONE OSLO

Kjedsomhet kureres med laserbehandling.

MEGAZONE OSLO

Kjedsomhet kureres med laserbehandling.

Helt nytt spillkonsept

Vi gleder oss til å lansere Oslo’s nyeste spillkonsept i Mars.

Firmafest, kick-off, teambuilding

Vi har mange produkter å velge i! Firmafest på Megazone – en kjempeidé!

Utdrikningslag

Laserspill, Innendørs paintball. Og Megazone GladiatorZ; en egen etasje som rommer hele fire aktiviteter.

Barnebursdag

Bursdag med laserspill skaper en spennende og hyggelig stemning – det perfekte utgangspunktet for et vellykket bursdagselskap.

Om Megazone Oslo

Megazone ble startet 21.05.1993 og var da det første laserspillstedet i Norden. Siden den gang har Megazone hatt ca 1.700.000 besøkende – og øker fremdeles. Kundene våre består av alle som vil ha det gøy og samtidig oppleve noe ekstra.

Megazone vil alltid være først – eller i det minste tidlig – ute med nye og grensesprengende aktiviteter. Siden starten med laserspill i egen labyrint, har Megazone økt på med innendørs paintball, paintballutleie, Paintballparken på hele 4.000 kvm, samt det siste tillegget; en hel etasje med Megazone GladiatorZ.

Denne etasjen er satt av til fire engasjerende konkurranseformer – dobbel rodeo med identiske, mekaniske okser, 18 meter oppblåsbar hinderløype med to like baner, sumobryting med drakter som passer alle fra seks år og oppover, samt Q-tip-fight. Som egentlig bør sees eller oppleves…

Laserspill

Kjedsomhet kureres med laserbehandling

Innendørs paintball

Gjør deg klar for adrenalin!

Paintballparken

Skogsbane på 4.000m²

GladiatorZ

Let the battle begin!
2 for 1
Ingen premie..
LG 65' UHD Smart TV
Ingen premie..
Gavekort 5 spill
Ingen premie..
50% - Operation Mindfall
Ingen premie..
Playstation 4 PRO
Ingen premie..
Gratis Operation Mindfall
Ingen premie...
Årets råeste påskekonkurranse!
Reglene er enkle! Spinn hjulet, se om du vinner en av årets råeste påskepremier.... I premiepotten finner du en LG 65' UHD Smart TV, Playstation, gratispill på laser/paintball og Operation Mindfall! LYKKE TIL!
For å delta i konkurransen godtar du å motta informasjon om hva som skjer på senteret en sjelden gang (3-4 ganger i året). Megazone skal snart bygges om, vi tror du vil sette pris på å holde deg oppdatert på alt det nye som skjer på senteret. Det er kun gyldige e-poster som kan vinne, da du må kunne fremvise e-posten for å motta premien.